Over ons

 

Dierencentrum Sevenum is sinds 1994 in de goede handen van Jack en Carla de Jong. Toen zij zochten naar een nieuw uitdaging en in '94 Dierencentrum op hun pad kwam, viel alles op zijn plaats. Beiden met hun grote voorliefde voor dieren, doken zij in het avontuur. Bestond het bedrijf tot die tijd uit dierenpension en dierenasiel, hebben zij vrijwel direct ook de hondentrainingen toegevoegd. In het begin maakten zij de vele uren met zijn tweeën.

Dierencentrum nu

Nu ruim 20 jaar later zijn er veel veranderingen geweest, maar één ding is altijd hetzelfde gebleven: De liefde voor dieren en met name de grote liefde voor honden. Jack en Carla staan er niet meer met zijn tweeën voor, maar Dierencentrum Sevenum kent nu een team van medewerkers. Inclusief Jack en Carla bestaat het team nu uit 5 personen. Alle medewerkers hebben een opleiding in de dierverzorging en hebben dezelfde liefde voor dieren. Ook is er in oppervlakte en faciliteiten behoorlijk uitgebreid in deze 20 jaar. Inmiddels is er ook een prachtige kantine bij en een aantal prachtige velden waardoor het ook prima geschikt is voor de organisatie van evenementen.

Al jaren een begrip in de regio

Met klanten uit de gemeentes Venlo, Horst aan de Maas, Peel aan de maas en Venray, is Dierencentrum Sevenum al jaren een begrip in de regio. Zowel voor training of overnachting bent u bij ons aan het goede adres.